PERSONVERNERKLÆRING FOR FLYBYMEDIA.NO

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Fly By Media AS samler inn og behandler data om brukere av dette nettstedet.

HVEM VI ER

Vår nettstedsadresse er: https://www.flybyeiendom.no

Fly By Media, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for innsamlet data.
kontakt@flybymedia.no

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN OG HVORFOR

KONTAKTSKJEMAER

Vi tar i bruk kontaktskjemaer for å enklere gi brukere av nettsiden en måte å kontakte oss. Dersom du tar i bruk våre kontaktskjemaer samler vi inn kontakt- og personinformasjon for å behandle din henvendelse.

Vi tar i bruk Hubspot kunderelasjonssystem og ved bruk av våre kontaktskjemaer samles din kontaktinformasjon i Hubspot. Denne informasjonen vil ikke bli brukt til annet enn å kontakte deg angående din henvendelse.

INFORMASJONSKAPSLER

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

ANNONSERING

Vi tar i bruk Google Ads som er et verktøy for annonsering.

Vi bruker Facebook piksel for å spore bruksmønster på nettsiden, og for å målrette annonsering gjennom facebook Facebook.

REMARKETING

Vi tar i bruk remarketing gjennom tags på nettsiden. Ved besøk på nettsiden og bestemte sider vil en “cookie” feste seg i din browser, og du vil kunne få opp relevante annonser relatert til våre tjenester. Cookien samler ikke inn personlige opplysninger om deg, men om bruksmønsteret ditt på våre nettsider.

ANALYSE

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED

Vi bruker Google Analytics for å se bruksmønsteret til brukere av denne siden. Dette er anonymisert informasjon som blir samlet inn i form av informasjonskapsler.

Vi tar også i bruk kunderelasjonssystemet Hubspot, hvor din informasjon blir lagret sikkert.

Vi bruker Facebook piksel for å spore bruksmønster på nettsiden, og for å målrette annonsering gjennom facebook Facebook.

Vi bruker Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev, som også bruker informasjonskapsler for påmeldingskjemaer på nettsiden.

HVOR LENGE VI OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

RETTIGHETENE DINE NÅR DET GJELDER OPPLYSNINGER VI HAR OM DEG

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Dersom du ønsker å fjerne eller motta informasjon vi har om deg, kan du ta kontakt på kontakt@flybymedia.no.

HVOR VI SENDER OPPLYSNINGER OM DEG

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Opplysninger ved bruk av kontaktskjema blir sendt på e-post til kontakt@flybymedia.no i tillegg til vårt CRM Hubspot.

HVORDAN VI BESKYTTER DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi tar i bruk SSL-sertifikat for å beskytte dine personopplysninger.

VÅR KONTAKTINFORMASJON

kontakt@flybymedia.no

Brugata 1, 2380 Brumunddal

Org.nr: 922 347 085

Fly By Media AS


Org.nr 922 347 085 MVA

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1,
2380 Brumunddal

 

Følg oss gjerne på sosiale medier!

Markedsføring

Markedsføring Fly By Media
Markedsføring Fly By Media

Copyright © 2021 Fly By Media AS
Informasjonskapsler

Pin It on Pinterest