3D Visualisering / Dronetjenester

3D-Illustrasjoner for eiendomsprosjekt i Drammen

Klikk på bildene under for å forstørre

Vår kunde skulle i gang med et boligprosjekt hvor de hadde kjøpt to tomter ved siden av hverandre. De trengte derfor 3D-illustrasjoner til dette. De ønsket et realistisk resultat som skulle være selgende og kunne brukes i annonseringen av prosjektet.

3D visualisering og dronefoto

Vi leverte i denne sammenhengen både dronefoto og 3D-illustrasjoner for kunden, og visualiserte også den kommende boligen på nabotomten i bakgrunnen.

Interiørdesign

Vår interiørdesigner Line stod for valg av møbler og farger for innredningen, og tok hensyn til målgruppen som var tiltenkt denne boligen.

Tilbakemelding fra kunde

“Har nå samarbeidet med Fly by media på illustrasjoner for 3 prosjekter. Har alltid hatt en god følelse av å bli tatt på alvor og med stor velvilje til å justere/tilpasse detaljer som eventuelt blir påpekt.

Veien til et godt resultat, er å beskrive ønske så detaljert som mulig, og gjerne med noen referansebilder/illustrasjoner. Dette føler jeg har blitt hensyntatt og etterfulgt, og resultatet har blitt bedre og bedre for hvert prosjekt etterhvert som man blir litt kjent.

Veldig fornøyd, og siste samarbeid var innertier:) “

Thomas H. Nilsen

Hellvik Hus Drammen   

Fly By Media AS


Org.nr 922 347 085 MVA

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1,
2380 Brumunddal

 

Følg oss gjerne på sosiale medier!

Markedsføring

Markedsføring Fly By Media
Markedsføring Fly By Media

Copyright © 2021 Fly By Media AS
Informasjonskapsler

Pin It on Pinterest

Share This