Webdesign

Prosjektnettside for Kildetunet

Kildetunet prosjektnettside

Kildetunet i Løten er et eiendomsprosjekt med 24 nye enheter i byggetrinn 1. Eiendomsutviklerne bak prosjektet ønsket å få utviklet en nettside for prosjektet, hvor de kunne vise fram illustrajoner og dele info om det kommende boligprosjektet.

Prosjektnettsiden for eiendomsprosjektet er utviklet i WordPress, som gir eierne et godt og enkelt publiseringssystem til å kunne oppdatere besøkende med nyheter om prosjektet.

En responsiv nettside er en god måte å få fram tekst og bilder for potensielle kjøpere. Det er lav terskel for å besøke eiendomsprosjektets nettside for å finne mer informasjon.

Videre har vi lagt inn en teller som viser hvor mange boliger som kommer for salg, og som etter salgsprosessen starter blir “antall enheter igjen”. Det er også lagt inn et galleri med illustrasjoner som illustrerer hvordan prosjektet vil bli seende ut. Her er det brukt både oversiktsbilder og miljøbilder.

Vi har også lagt inn Google kart slik at potensielle kjøpere kan få en oversikt over lokasjonen, samt enkelt få veibeskrivelse og reisetid. “Meld interesse”-skjema som ligger i bunnen gir ansvarlig eiendomsmegler beskjed om interessenter som ønsker å bli fulgt opp.

For å gjøre prosjektet enkelt å dele på sosiale medier, har vi lagt inn dele-knapper på e-post og Facebook. Dette gjør at besøkende enkelt kan sende prosjektet til venner og bekjente, samt dele nettsiden som et innlegg på Facebook.

Du kan besøke kildetunet.no ved å klikke på knappen under.

Galleri

Klikk på bildene for å forstørre:

Kontakt meg om Prosjektnettside

Fly By Media AS


Org.nr 922 347 085 MVA

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1,
2380 Brumunddal

 

Følg oss gjerne på sosiale medier!

Markedsføring

Markedsføring Fly By Media
Markedsføring Fly By Media

Copyright © 2021 Fly By Media AS
Informasjonskapsler

Pin It on Pinterest

Share This