3D Visualisering | Dronetjenester

Visualisering av eiendomsprsojektet Smiehaugen Park

Smiehaugen Park er et eiendomsprosjekt som skal bygges i Fetsund, Akershus. Prosjektet skal bestå av 23 eneboliger i et rolig og barnevennlig område på Roven. Eiendomsprosjektet skulle markedsføres før byggestart, som førte til at Fly By Media laget 3 videoer, 4 interiør illustrasjoner og 4 eksteriør illustrasjoner.

Dronefilm

Vi filmet med drone på området og laget en film som viste omgivelser og forklarte hvordan prosjektet ville bli ved ferdigstillelse. Området for de nye boligene ble markert, og det ble satt inn «pins» som viste fasiliteter som barnehage og nærbutikk. På denne måten kunne potensielle kjøpere få et godt innblikk i nærliggende fasiliteter og omgivelsene rundt eiendommen.

Vi har muligheten til å levere dronetjenester og dronefilm i hele Norge, da vi har sertifiserte droneoperatører som dekker hele landet. Les mer om dronetjenester her.

3D film

Det ble også laget en 3D-film for å illustrere hvordan nabolaget kom til å se ut for beboere, samt for å vise fram lekeplass, boligene og omgivelser. Kunden ble veldig fornøyd med resultatet, og var imponert over kvaliteten på filmen som ble levert.

Klikk her for å lese mer om 3D film

3D- og dronefilm

Videre laget vi en video som kryssklippet mellom video fra drone og 3D-film, som ga en god effekt på å sette 3D sammen med virkeligheten. På denne måten kunne potensielle kjøpere lettere se hvordan 3D-illustrasjonene hørte sammen med virkeligheten.

Videoer

3D + Drone

3D Film / Animasjon

Dronefilm

3D Bilder / 3D Illustrasjoner

Eksteriør illustrasjoner

For Smiehaugen Park leverte vi eksteriør illustrasjoner av høy kvalitet som viste boligene og omgivelsene på en god måte. I samråd med kunde valgte vi ut vinkler av interesse.

Interiør illustrasjoner

Når det kommer til illustrasjoner av interiør gjorde vår interiør designer Line en fantastisk jobb med å skape hjemmekoselige og attraktive boliger med møbler og interiør. Med nordisk design av interiør er boligen mer attraktive til nordiske kjøpere, da innredningen står i stil med hvordan de selv kunne tenkt seg å innredet. I tillegg til å vise fram boligene på en god måte, gir det også potensielle kjøpere tips til hvordan de kan dekorere sin bolig i nordisk stil.

Interiør

Klikk på bildene for å forstørre

Eksteriør

Klikk på bildene for å forstørre

Klikk her for å se hva vi kan bistå med når det kommer til 3D visualisering av eiendomsprosjekter. 

Besøk www.smiehaugen.no for å se mer informasjon om prosjektet. Man kan bruke nettstedet til å melde seg opp som interessent.

Ta kontakt ved å sende oss en e-post på kontakt@flybymedia.no eller ringe +47 480 02 843.

Fly By Media AS


Org.nr 922 347 085 MVA

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1,
2380 Brumunddal

 

Følg oss gjerne på sosiale medier!

Markedsføring

Markedsføring Fly By Media
Markedsføring Fly By Media

Copyright © 2021 Fly By Media AS
Informasjonskapsler

Pin It on Pinterest

Share This