Grafisk design

Grafisk design, trykk og storformat

Innen Grafisk design, kan vi for eksempel bistå med å designe egen projektlogo, dette anbefaler vi på større eiendomsprosjekter for å skape en identitet og rød tråd i markedsføringen for å nevne noe. Ved å ha ett tett samarbeid med trykkerier rundt om i landet kan vi få trykket/produsert alt ifra byggeplass skilt, bannere, roll-ups og prospekter, til HMS tavler, profilartikler og lignende.

Vi bistår også med design av prospekter. Her tilbyr vi det aller nyeste innen prospekt-design, med muligheter for å ha 360 graders visning av interiør, til holografisk visning av eksteriør. Ved å legge inn QR kode i prospektet omgjør vi prospektet fra 2D til 3D.

Utvikle en ny visuell identitet og logo?

Vi tar grafisk design på alvor, og tar derfor en nøye gjennomgang med deg for å kartlegge målgruppe og stikkord rundt ditt prosjekt. Dette gjøres ved å lage logo, bruke fonter og grafiske elementer som gir et riktig bilde av prosjektet ditt. En god visuell identitet er med på å bygge en sterk, gjennomført og gjenkjennbar merkevare.

Design til små- eller storformat

Våre trykkerier leverer trykkprodukter i god kvalitet, slik at du kan være trygg på sluttproduktet. Vi kan hjelpe dere med et bredt spekter av storformat, profilprodukter og markedsmateriell. Dersom du ønsker å få trykket opp prospekter eller plakater, sørger vi for at ditt design og sluttprodukt blir slik du ønsker. Det samme gjelder større formater som bannere eller skilt med logo.

Digitalt design

Mange overser viktigheten av hvordan de fremstår på nettsider og andre digitale kanaler. De legger gjerne ut bilder som hverken passer i format eller står i stil til bedriftens identitet. Vi lager digitale bilder som gjenspeiler ditt prosjekt eller kampanje, og tar høyde for at bilder skal brukes på forskjellige plattformer som Facebook, LinkedIn eller finn.no. Da kan man ikke forvente at et bilde skal fungere optimalt på alle enheter og kanaler. Vi tar derfor en gjennomgang på hvor de aktuelle bildene skal brukes og lager i riktige formater, slik at ditt bilde tar seg like godt ut på alle plassene du ønsker å bruke det.

Som et grafisk design byrå med kontorer i Brumunddal og Bergen, kan vi levere grafiske tjenester til hele Norge.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Enkelt eksempel prospekt

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fly By Media AS


Org.nr 922 347 085 MVA

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1,
2380 Brumunddal

 

Følg oss gjerne på sosiale medier!

Markedsføring

Markedsføring Fly By Media
Markedsføring Fly By Media

Copyright © 2020 Fly By Media AS
Informasjonskapsler

Pin It on Pinterest